Ζαρντίμ "απειλεί" Γκουαρδιόλα: «Μη μας υποτιμήσεις»

Λεπτομέρειες για το «προφίλ» και όλα όσα συνοδεύουν την Οσμανλίσπορ αποκάλυψε ο Τούρκος δημοσιογράφος Μπατουχάν Γκιουλσά.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φρόντισε να... προειδοποιήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι δεν θα έχει εύκολο έργο.

Μπορεί, λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός να χαμογέλασε με το αποτέλεσμα της κληρωτίδας, αλλά οι Μονεγάσκοι δεν είναι διατεθειμένοι να αποτελέσουν (εύκολα ή δύσκολα) θύματα στην προσπάθεια των «Πολιτών» να φτάσουν μακριά φέτος στην

κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα του έχει την ποιότητα για να «χτυπήσει» τα δύο παιχνίδια και να προκριθεί.

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μεγάλη ομάδα, πέρσι έφτασε στα ημιτελικά και έχει σπουδαίους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θέλουν να πάρουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών μου», ανέφερε σχετικά ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε: «Η σημερινή κατάσταση των δύο ομάδων δεν θα πρέπει να μας ξεγελά, διότι δεν ξέρουμε πώς θα είμαστε σε δύο μήνες. Δεν θα πρέπει να μας υποτιμήσουν, όμως. Έχουμε την καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη, έχουμε πετύχει 53 γκολ σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Θα πάμε χωρίς πίεση για να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα