Υπόθεση Μαντλίν: Υπό παρακολούθηση η οικογένεια παιδεραστή

Υπό στενή παρακολούθηση σχεδιάζουν να θέσουν οι ερευνητές την οικογένεια ενός παιδεραστή που έχει αποβιώσει, καθώς κρίθηκε ύποπτος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακ Καν.

Συγκεκριμένα, οι ντεντέκτιβ της Σκότλαντ Γιαρντ, έχουν προγραμματίσει κρυφή επιχείρηση, προκειμένου να καταγράψουν τις κινήσεις της πρώην συζύγου και των παιδιών που παιδεραστή Raymond Hewlett.

Ο Hewlett έφυγε από τη ζωή από καρκίνο σε ηλικία 64 ετών το 2010 και κατοικούσε σε απόσταση περίπου μιας ώρας από το θέρετρο απ’ το οποίο η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε.

Ο ίδιος αρνήθηκε την εμπλοκή του,

ωστόσο είχε αποστείλει επιστολή στον γιο του, στην οποία φέρεται να ανέφερε ότι η ανήλικη είχε «κλαπεί» κατά παραγγελία από μια βελγική συμμορία.

Σήμερα, οι ντεντέκτιβ επιχειρούν να διαπιστώσουν αν όντως υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην οικογένεια του Hewlett και στη φερόμενη συμμορία.

Σημειώνεται ότι δύο από τα έξι του παιδιά ζουν στην Πορτογαλία, ενώ η πρώην σύζυγός του Μαριάνα κατοικεί στη Γερμανία. Οι Αρχές σε πρώτη φάση δεν βλέπουν άμεση σύνδεση ανάμεσα στην οικογένεια και στην εξαφάνιση.

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα The Sun, πηγή ανέφερε ότι οι Αρχές αυτή την περίοδο συλλέγουν πληροφορίες για τους δεσμούς που ενδέχεται να έχει η οικογένεια με τρίτα πρόσωπα και που να αφορούν στην εξαφάνιση.

«Η οικογένεια δεν είναι ύποπτη, αλλά πρόκειται περισσότερο για μια συλλογή πληροφοριών αναφορικά με συνδεδεμένα άτομα ή άτομα με τα οποία μπορεί να ήρθαν σε επαφή», προσθέτει η πηγή, προσθέτοντας ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι ο Hewlett είχε ισχυριστεί πως έμποροι λευκής σαρκός είχαν απαγάγει τη Μαντλίν».

Μετά από αυτές τις πληροφορίες, αναζωπυρώνονται οι ελπίδες για ανεύρεση πληροφοριών αναφορικά με τη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα