Βίκτωρας: Φιάσκο τα σκάνδαλα που επικαλείται το ΑΚΕΛ

Φιάσκο τα κατά φαντασία σκάνδαλα που επικαλείται το ΑΚΕΛ, απαντά η Κυβέρνηση.

Τα κατά φαντασία σκάνδαλα που επικαλούνται κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας διερευνήθηκαν από τους αρμόδιους θεσμούς και αποδείχθηκαν πολιτικό φιάσκο για τους επίδοξους συκοφάντες του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε γραπτή απάντηση προς το ΑΚΕΛ.

Σεβασμός

στους θεσμούς, τον οποίον επικαλείται το ΑΚΕΛ, είναι να αποδέχεσαι τις αποφάσεις και τα πορίσματά τους και όχι να τα παραγνωρίζεις κατά το δοκούν για να επιτίθεσαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος, παρατηρώντας ότι είναι η πολλοστή φορά που το ΑΚΕΛ εξαπολύει αήθη προσωπική επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας επικαλούμενο κατά φαντασία σκάνδαλα, με στόχο να σπιλώσει την εντιμότητά του.

Περαιτέρω, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει ότι δεν νομιμοποιείται ηθικά ο πολιτικός χώρος του ΑΚΕΛ να επικρίνει άλλους για σύγκρουση με θεσμούς, όταν το ίδιο το ΑΚΕΛ επιτέθηκε ομαδικά σε Αστυνομία, ανακριτικές Αρχές, Νομική Υπηρεσία και δικαστική εξουσία, αμφισβητώντας το κύρος και την αξιοπιστία τους, επειδή οι αποφάσεις τους στο τεράστιο σκάνδαλο της Δρομολαξιάς τούς άγγιξε πραγματικά και ουσιαστικά, οδηγώντας στη φυλακή στελέχη τους και αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας την εμπλοκή του κόμματος.

Υπενθύμισε στο ΑΚΕΛ αυτό που όλοι οι πολίτες στην Κύπρο γνωρίζουν, ότι για πρώτη φορά στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια με συνεργασία Κυβέρνησης – Θεσμών, για καταπολέμηση κάθε εστίας διαφθοράς, και τα αποτελέσματα είναι ορατά.

«Όλα τα σκάνδαλα και οι καταγγελίες που τεκμηριώθηκαν, οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης και οι ένοχοι καταδικάστηκαν, ανεξαρτήτως του πολιτικού χώρου από τον οποίον προέρχονταν», συμπληρώνει.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διατυπώνει τη θέση ότι σε μια ευνομούμενη δημοκρατία και πολιτεία, τη διερεύνηση και την τιμωρία αξιόποινων πράξεων την αναλαμβάνουν οι ανεξάρτητες ανακριτικές και δικαστικές Αρχές και όχι η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, όταν οι αποφάσεις των θεσμών δεν αρέσουν στο κόμμα αυτό.

ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα