"Το πλάνο εφαρμόζεται όπως το είχαμε σχεδιάσει"

Ικανοποιημένοι για την προσπάθεια που γίνεται και για την εφαρμογή του αρχικού πλάνου είναι στην ΑΕΛ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Θεόδωρος Αντωνίου.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που γίνεται. Πάντοτε είχαμε εμπιστοσύνη στο αρχικό πλάνο και το βλέπουμε να λειτουργεί όπως το είχαμε σχεδιάσει. Είμαστε στα μέσα της χρονιάς, χρειάζεται να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα και με μεγάλη προσπάθεια».

Αν έχουν αναθεωρηθεί προς τα πάνω οι στόχοι
«Θέλουμε να είμαστε

μέσα στους πρωταγωνιστές. Είμαστε εκεί. Δεν είμαστε φαβορί για κατάκτηση του τίτλου, αλλά θέλουμε να είμαστε κοντά και αν μας παρουσιαστούν ευκαιρίες, να τις κυνηγήσουμε. Το μπάτζετ δεν παίζει ρόλο. Έχουμε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Να ευχαριστιόμαστε που ξοδεύουμε πολλές ώρες για αυτή την ομάδα και ο κόσμος να χαίρεται τις νίκες της ομάδας στα γήπεδα».

Για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και αν είναι ο βασικός πυλώνας αυτού του οικογενειακού κλίματος
«Χωρίς καμία αμφιβολία είναι σωστός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο κάθε ένας παίζει τον δικό του ρόλο. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που βρίσκεται στα αποδυτήρια. Ευχαριστούμε και τους χορηγούς που μας φιλοξενούν και μας στηρίζουν. Αν δεν είχαμε τον Μπρούνο Μπλαταζάρ και τους συνεργάτες του, δεν θα μπορούσαμε να το πετύχουμε. Οπότε είναι μια αλυσίδα, που αν έλειπε ένας κρίκος, δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα».

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Αγία Νάπα και το επόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ
«Θα δείξουμε τον απόλυτο σεβασμό μας στην Αγία Νάπα και είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Δεν γνωρίζω τις σκέψεις του προπονητή μας σχετικά με το τακτικό κομμάτι. Θα δούμε το αυριανό παιχνίδι, να προκριθούμε και μετά θα ασχοληθούμε με το ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».

Keywords
Τυχαία Θέματα