Βγάζει το τελικό του πλάνο

ΑΠΟΛΛΩΝ
Ανέβασαν στροφές στον Απόλλωνα οι Κυριάκου, Βασιλείου και Στυλιανού, αυξάνοντας τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή

Ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας την προετοιμασία του για τον αυριανό τελικό, με προπόνηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του στην τακτική που θα ακολουθήσει η λεμεσιανή ομάδα στον τελικό, ενώ θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του.

Χθες στην προπόνηση που διεξήχθη

στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα, στο Κολόσσι, τα νέα για τον τεχνικό του Απόλλωνα ήταν μάλλον ευχάριστα. Και αυτό γιατί ο κ. Αυγουστή είδε τους Χαράλαμπο Κυριάκου, Γιώργο Βασιλείου και Μάριο Στυλιανού να ανεβάζουν ρυθμούς και ταυτόχρονα να αυξάνονται οι πιθανότητες για να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Εκτός κανονικού προγράμματος έμειναν οι Μακρίδης, Γκόμεζ και Σεμέδο, που λογικά δεν υπολογίζονται όπως και οι Γκίε, Αγγελή και Μπεντόγια. Φυσικά οι τελευταίοι δύο δεν θα είναι τεράστια έκπληξη αν συμπεριληφθούν τελικά στην αποστολή, όμως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ τους.

Το μεγάλο ερωτηματικό ενόψει του αυριανού τελικού είναι πού θα αγωνιστεί ο Ζοάο Πέδρο. Αν ο Βασιλείου ξεκινήσει τότε δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Σέρτζιο. Το θέμα είναι αν θα αγωνιστεί ο Χάμπος. Αν είναι σε θέση να ξεκινήσει τότε ο Πέδρο θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση στο φτερό.

Αν ο Κυριάκου δεν είναι στο αρχικό σχήμα, και με τους Μπεντόγια, Σεμέδο εκτός, το πιθανότερο είναι να παίξει στον άξονα δίπλα από τον Σακέτι. Όλα αυτά είναι σχετικά, γιατί ο τεχνικός του Απόλλωνα είναι πιθανόν να ετοιμάζει έκπληξη για τη μεσαία γραμμή (πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι βασικός ο Κυριάκου) και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Πέδρο θα παίξει είτε στο φτερό είτε ως μπακ.

Από κει και πέρα οι Βάλε, Σέρτζιο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Σακέτι, Ντα Σίλβα, Παπουλής και Μάγκλιτσα είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσουν τον αυριανό τελικό.

Χθες ο Απόλλωνας ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τους στενούς συνεργάτες του Σωφρόνη Αυγουστή και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Έτσι συνεχίζουν στο τεχνικό τιμ οι Περικλής Παπαπαναγή (βοηθός προπονητής), Ιωακείμ Ιωακείμ (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Γιώργος Νικολάου (προπονητής τερματοφυλάκων). Όλοι τους είχαν σημαντική συμβολή στην εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο 5μηνο που είναι στην τεχνική ηγεσία ο Σωφρόνης.

Επιπλέον ευθύνες γεμίζει τον Σωφρόνη Αυγουστή το βραβείο του καλύτερου προπονητή της φετινής περιόδου, που του απονεμήθηκε χθες στην ετήσια γιορτή της ΚΟΠ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε ότι πρέπει να αποδείξει ότι οι συνάδελφοί του ψήφισαν σωστά και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του που τον στήριξε.

Τα τελευταία εισιτήρια ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου θα διατίθενται σήμερα στο Apollon Official Store. Για καλύτερη εξυπηρέτηση του φιλάθλου κοινού της ομάδας, η μπουτίκ θα είναι ανοιχτή σήμερα από τις 09:00 μέχρι και τις 19:00 (συνεχόμενο ωράριο), ενώ την Τετάρτη θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 μέχρι και τις 14:30.

Ο αριθμός των εισιτηρίων που έχει απομείνει για το Βόρειο Πέταλο δεν είναι μεγάλος και αναμένεται ότι μέχρι αύριο θα εξαντληθούν. Τις τελικές τους ετοιμασίες για τον τελικό θα κάνουν και οι οργανωμένοι οπαδοί, που απόψε θα έχουν τα καθιερωμένα pregame party για να μπουν στο κλίμα του τελικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα