ΑΕΛ: Σε ρυθμούς προγραμματισμού

Σε ρυθμούς προγραμματισμού μπήκε και επίσημα από χθες η ΑΕΛ. Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει και τις επόμενες να μην είναι μακριά (37 ημέρες για την ακρίβεια), ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σε συνεργασία με τη διοίκηση θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα στη νέα περίοδο που θα είναι σε θέση να υλοποιήσει ακόμα μεγαλύτερους στόχους σε σχέση με φέτος.

Ήδη χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη να γίνει μια νέα

συνάντηση με τον Αντρέα Αβραάμ, έτσι ώστε να συζητηθούν κάποια θέματα στο συμβόλαιο που του έχει προτείνει η ΑΕΛ για να υπογράψει. Παρά το γεγονός ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του και δύο προτάσεις από την Ελλάδα, η ΑΕΛ φαίνεται να είναι η πρώτη του επιλογή. Όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα και ο Αβραάμ θα αποτελέσει μια από τις πρώτες μετεγγραφές της λεμεσιανής ομάδας.
Από το φετινό υλικό, έχουν παρθεί οι αποφάσεις από τον προπονητή και ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές, κι αυτοί που θα μείνουν και αυτοί που θα φύγουν. Για τις περιπτώσεις των Ρόμο και Φορτούνα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Ο Βενεζουελάνος έφυγε χθες οικογενειακώς για τις καλοκαιρινές του διακοπές, έχει στα χέρια του την πρόταση της ΑΕΛ και θα απαντήσει αν την αποδέχεται ή όχι. Στη λεμεσιανή ομάδα δεν έχουν μείνει έτσι και έχουν εντοπίσει τον αντικαταστάτη του, σε περίπτωση που ο Ρόμο απαντήσει αρνητικά. Για τον Φορτούνα η ΑΕΛ είναι σε επαφές με την Μπράγκα αλλά δεν αναμένεται να τελειώσει τόσο σύντομα το θέμα του.

Στην ΑΕΛ αποφάσισαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γιάννη Μαύρου. Ο νεαρός επιθετικός ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και θα υπογράψει μέχρι το 2020. Το τωρινό του συμβόλαιο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προφορική συμφωνία
Σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, ήδη η ΑΕΛ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με 3-4 παίκτες, όμως δεν θα ανακοινωθεί κάτι αν πρώτα δεν πέσουν οι υπογραφές ή αν δεν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους, κάτι που θα γίνει στο τέλος του μηνός. Ταυτόχρονα, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται το ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας να είναι συμπληρωμένο τον Ιούνιο όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Θα είναι σε μεγάλο βαθμό ναι, όμως θα μείνουν κινήσεις και για μετά, αφού ο κ. Μπαλταζάρ θέλει να έχει μια ομάδα δυνατή και για το πρωτάθλημα και όχι μόνο για την Ευρώπη.

Ικανοποίηση
Από το προχθεσινό παιγνίδι με την Ομόνοια, το μόνο που μπορεί κάποιος να κρατήσει είναι την παρουσία του Ηλία και του Γερολέμου. Ο νεαρός επιθετικός κατέγραψε μόλις τη 2ή του παρουσία στο αρχικό σχήμα και με την απόδοσή του έδειξε ένα μέρος του ταλέντου που διαθέτει. Δημιούργησε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ, ενώ σημείωσε και ένα εξαιρετικό τέρμα που δεν μέτρησε αφού ήταν σε θέση οφσάιντ. Έδειξε ότι είναι ποδοσφαιριστής στον οποίο μπορεί να υπολογίζει ο κ. Μπαλταζάρ στη νέα περίοδο. Σε ό,τι αφορά τον Γερολέμου, πέρασε στον αγώνα στο 57' και σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ. Για το ταλέντο αυτού του νεαρού έχουν πει διάφορα οι ειδικοί, ενώ μόλις πρόσφατα ήταν στην Μπενφίκα για δοκιμαστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα