Τριπλή ενίσχυση, έπεται συνέχεια σήμερα

ΟΜΟΝΟΙΑ
Δύο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών εξετάζει ο Κώστας Καϊάφας, ένας εξ αυτών ο Αργεντινός Τζόναθαν Μποντινέλι

Η χθεσινή ημέρα, τελευταία της μετεγγραφικής περιόδου, σημαδεύτηκε από την έντονη κινητικότητα στα γραφεία της Ομόνοιας. Κατ’ αρχάς, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στο «Ηλίας Πούλλος» μετά από δύο χρόνια και μία ώρα αργότερα τη συμφωνία με την Έλντερ Καπράλ. Δύο προσθήκες που ήταν αναμενόμενες στον κόσμο της ομάδας.

Λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ, η διοίκηση ανακοίνωσε τον δανεισμό από τη Λιρς Βελγίου του 19χρονου διεθνούς

Αιγύπτιου αριστερού ακραίου αμυντικού Καρίμ Ραμαντάν Χαφές για ένα χρόνο. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο ποδοσφαιριστής έχει εγγραφεί στη λίστα Β’. Έφτασε στην Κύπρο συνοδευόμενος από εξαιρετικές συστάσεις, κάτι που οδήγησε τον τεχνικό της Ομόνοιας Κώστα Καϊάφα να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Καρίμ θα αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή του Κύπριου τεχνικού για το αριστερό άκρο της άμυνας, πίσω από τον Καπράλ. Την ίδια ώρα, η διοίκηση ενημέρωνε τον Ματίας Πέρεζ ότι βρίσκεται εκτός πλάνων, ελευθερώνοντας με αυτόν τον τρόπο θέση ξένου.

Το κερασάκι στην τούρτα
Κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να μπει η τελευταία πινελιά στο ρόστερ που αφορά τον κεντρικό αμυντικό. Και αυτό γιατί, παρά το γεγονός ότι χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η μετεγγραφική περίοδος, υπάρχει σχετική πρόνοια στον κανονισμό που αναφέρει ότι, παίκτης που έμεινε ελεύθερος πριν από την 1η Ιουλίου, μπορεί να κάνει μετεγγραφή σήμερα. Η Ομόνοια δικαιούται να αποκτήσει άνεργο ποδοσφαιριστή, διότι στο ρόστερ της υπάρχει κενή θέση (δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι χθες ειδοποιήθηκε ο Πέρεζ ότι βρίσκεται εκτός πλάνων).

Ο Κώστας Καϊάφας εξετάζει δύο περιπτώσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί ο εκλεκτός του. Ένας εκ των δύο είναι ο 30χρονος Αργεντινός Τζόναθαν Μποντινέλι, που αγωνίστηκε ανάμεσε σ’ άλλες σε Σαμπντόρια και Ρίβερ Πλέιτ, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Λεόν στο Μεξικό, όπου έμεινε ελεύθερος και έκτοτε προπονείται με τη Σαν Λορένζο.

Δημήτρης Χριστοφή: «Να της το ανταποδώσω»
Η επιστροφή του Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια μετά από δύο χρόνια, όπως ήταν φυσιολογικό, σκόρπισε ενθουσιασμό ανάμεσα στους οπαδούς του «τριφυλλιού», οι οποίοι αντικρίζουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέλεξε τη φανέλα με τον αριθμό 77.
Στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε αποφασισμένος να κάνει τα πάντα ώστε να βοηθήσει την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον μυϊκό τραυματισμό που αντιμετωπίζει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την Ομόνοια, σε αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο που περνά. Η Ομόνοια μού έχει δώσει πάρα πολλά. Θέλω με την παρουσία μου στο γήπεδο να της τα ανταποδώσω. Ήταν δύσκολη για μένα η προηγούμενη χρονική περίοδος. Όμως, έχω πάρα πολλή όρεξη για δουλειά. Μου έχει λείψει η αγωνιστική δράση και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της Ομόνοιας στο γήπεδο».

Ακολούθως, ο Δημήτρης Χριστοφή ανέφερε σε σχέση με την αγωνιστική του κατάσταση: «Αντιμετωπίζω έναν μυϊκό τραυματισμό, όμως δουλεύω με πολλή διάθεση, για να μπορέσω το συντομότερο δυνατό να επιστρέψω δυνατός και έτοιμος για να προσφέρω στην ομάδα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Χριστοφή τόνισε: «Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει εφικτή η επιστροφή μου στην Ομόνοια. Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις που έγιναν έδειξαν την επιθυμία που υπήρχε για συνεργασία», ενώ συνεχίζοντας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον μοναδικό κόσμο της Ομόνοιας, για την απίστευτη αγάπη που μου δείχνει. Μου έχει λείψει πάρα πολύ αυτός ο κόσμος, ο οποίος δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Να είναι όλοι βέβαιοι ότι και εγώ με τη σειρά μου θα τα δώσω όλα για το μεγαλείο της Ομόνοιας».

Φιλικό με Αλκή
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε χθες, αύριο έχει προγραμματισθεί φιλικό με αντίπαλο την Αλκή. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο στάδιο «Αμμόχωστος» και θα ξεκινήσει στις 18:00.
Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα δέκα ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 χρόνων θα εισέρχονται δωρεάν. Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα