Ανόρθωση: Ενίσχυση και στην επίθεση

Είναι πασιφανές ότι με τις προσθήκες των Ορλάντι και Πελέ η Ανόρθωση ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό, τόσο στον κεντρικό άξονα, όσο και στα φτερά της επιθετικής γραμμής, κάνοντας τον Αντρέ Πάους να τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση, γνωρίζοντας ότι με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, η ομάδα θα ανεβεί επίπεδο και θα καταστεί ακόμη ανταγωνιστική. Ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση της Ανόρθωσης ήταν ο διεθνής Ελλαδίτης επιθετικός Ευθύμιος Κουλούρης, ο οποίος έρχεται

στην «Κυρία» με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και θα εγγραφεί στον κατάλογο «Β», συνεπώς δεν θα καταλαμβάνει θέση κοινοτικού. Είναι επιθετικός με εκτόπισμα και ύψος (1,84) και αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ. Φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί σε τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με πιο πρόσφατο το παιχνίδι στη Δανία με την Μπρόντμπι (1-1). Κατά την περσινή χρονιά είχε δεκαπέντε συνολικά συμμετοχές με τον «Δικέφαλο».

Χαμηλοί τόνοι
Το δύο στα δύο που έκανε η Ανόρθωση έχουν σκορπίσει μεγάλο ενθουσιασμό τις τάξεις της ομάδας, αλλά διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αφού η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, θα δοθεί η ευκαιρία στα τρία τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της «Κυρίας» να δουλέψουν με τους υπόλοιπους και να μπουν στο «πετσί» της ομάδας, ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, που θα φέρει την Ανόρθωση αντιμέτωπη με τον Εθνικό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα