«Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βοηθώ την ομάδα»(βίντεο)

Τη μεγάλη του επιθυμία για να προσφέρει βοήθειες στην ομάδα, από όποια θέση και εάν επιλέξει ο προπονητής του να τον χρησιμοποιήσει, εξέφρασε ο Κριστοβάο Ράμος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Ο έμπειρος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε πως λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων που αντιμετώπισε, δεν είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση σε κάποιο χρονικό σημείο της σεζόν, όμως δήλωσε ικανοποιημένος που τώρα βοηθά την ομάδα, ενώ διαβεβαίωσε πως αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον.

Επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή,

να αγωνίζεται συνεχώς, συμπληρώνοντας πως νιώθει χαρούμενος που παίρνει αγωνιστικά λεπτά, γιατί με αυτόν τον τρόπο βελτιώνει την αγωνιστική του παρουσία.

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη επί της Ανόρθωσης, κυρίως για το γεγονός ότι η ομάδα μας την άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω της, ενώ σημείωσε πως ήθελαν να βγάλουν επιθετικότητα, ομαδικότητα και να είναι συμπαγής στο γήπεδο, κάτι που όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, το πέτυχαν.

Τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να κερδίσει και τους έξι διαθέσιμους βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, ενώ έμπλεξε το εγκώμιο στον κόσμο της Ομόνοιας για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι και στον αγώνα με τον Ερμή θα είναι μαζικά δίπλα στους ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα