Μαζουακού: «Με κολακεύει το ενδιαφέρον της Ρόμα»

Ο Αρτούρ Μαζουακού έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Γάλλος αριστερός μπακ είναι στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα και της Ιντερ και δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport

έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του:

«Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά μου αυτή την περίοδο συνδέεται συνεχώς με την Ιταλία. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», ανέφερε ο Μαζουακού όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ενώ συγκεκριμένα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα πρόσθεσε: «Η Ρόμα είναι ένας τεράστιος σύλλογος με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι πάντα κολακευτικό να συνδέομαι με ομάδες τέτοιου επιπέδου γιατί αυτό δείχνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι.

Ο Μαζουακού ρωτήθηκε και για το αν ως τώρα έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από πλευράς της ομάδας της Ρώμης και τόνισε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση. Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ομάδα. Το μέλλον θα δείξει αν θα παίξω σε αυτόν τον σύλλογο».

Keywords
Τυχαία Θέματα