Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για ομάδα και... διαιτησία

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από το ποδοσφαιρικό τμήμα ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, ενώ επίσης ευχήθηκε οι διαιτητές να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και ακριβοδίκαιοι στις αποφάσεις τους.

Ο Ιβάν Σαββίδης που μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θέλοντας να συγχαρεί τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για μία ακόμα φορά φανέρωσε πόσο δίπλα βρίσκεται στους παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς.

Μάλιστα, στο περιθώριο της παρουσίας του στα αποδυτήρια, εκεί όπου ήταν και οι στενοί συνεργάτες του, έλεγε πως είναι ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ, ζήτησε όμως ίδια και ακόμα καλύτερη εικόνα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε κύπελλο και πρωτάθλημα, καθώς γνωρίζει καλά πως αυτά είναι που θα καθορίσουν και τους τελικούς στόχους της ομάδας.

Επίσης, στην κουβέντα που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διαιτησία, με τον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου, να τονίζει πως οι διαιτητές σε αυτή την τελική ευθεία θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και ακριβοδίκαιοι.

Ενα σχόλιο το οποίο έκανε κυρίως για τα όσα είδε στο αποψινό παιχνίδι, εκεί όπου έγινε μία προσπάθεια προστασίας του Παναθηναϊκού λόγω της έκτασης που είχε πάρει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ιβάν Σαββίδη να θεωρεί πως πλέον ενόψει και της τελικής ευθείας που μπήκε η χρονιά και η παραμικρή λεπτομέρεια θα παίζει σημαντικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα