Θριάμβευσε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

21:21 9/4/2017 - Πηγή: Pagenews

Λιγότερα από 20 λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να φτάσει σε μια εύκολη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέβηκε με πάρα πολλές αλλαγές στην Τούμπα, δείχνοντας πως έχει στο μυαλό του περισσότερο το ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο με τον ίδιο αντίπαλο, στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ενρίκε στο

18', ο Λέοβατς στο 25' έκανε το 2-0 ενώ στο 35' ήταν η σειρά του Σάκχοφ να κάνει το 3-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε και εδραίωσε τον ΠΑΟΚ σστη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Παράταση στη στέψη του πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό. Ο Βασιλείου στο 43' άνοιξε το σκορ για τους Βοιωτούς, με τον Καρντόσο να... σώζει την παρτίδα στο 89' ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει έναν βαθμό ακόμα για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ένα βήμα από την είσοδό της και μαθηματικά στα πλέι οφ είναι πλέον η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 5-0 της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ και σε συνδυασμό με το 0-0 της Ξάνθης στην Τρίπολη, ξέφυγε με 4 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από δύο γκολ Μπακασέτας και Πέκχαρτ και ένα ο Ντίντακ για την "Ένωση".

Και μαθηματικά στα πλέι οφ ο Πανιώνιος, μετά το 1-1 στη Νέα Σμύρνη με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής της Superleague και η βαθμολογία του πρωταθλήματος, δύο πλέον στροφές πριν το φινάλε.

ΑΕΚ – Κέρκυρα 5-0
Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 0-0
Ατρόμητος – Λάρισα 0-0
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0
Παναιτωλικός – Βέροια 1-0
Πανιώνιος – Πλατανιάς 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής 1-2

Keywords
Τυχαία Θέματα