Νεκρός 24χρονος για τα βοσκοτόπια

20:41 9/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας νέος 24 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα στα Ανώγεια όταν πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, κατά τη διάρκεια καυγά που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο οικογένειες για κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο οικογένειες, που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, είχαν διαφορές όσον αφορά στα όρια των βοσκοτόπων τους στον ορεινό όγκο του Ψηλορείτη.
Στη συνάντηση που είχαν υπήρξε καυγάς και κάποια στιγμή μίλησαν τα όπλα με τραγικά αποτελέσματα. Ο 24χρονος που χτυπήθηκε, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων και από εκεί με ασθενοφόρο στο Ηράκλειο.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ετοιμάστηκε το χειρουργείο, αλλά λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσει ο νεαρός άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.
Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στα Ανώγεια τόπο διαμονής των δύο οικογενειών, προκειμένου να αποφευχθούν αντίποινα.
Επίσης η αστυνομία καλείται να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά, και να προχωρήσει στη σύλληψη του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, αλλά και όσων συμμετείχαν στο περιστατικό.

Keywords
Αναζητήσεις
νεκρός 24χρονος για τα βοσκοτόπια
Τυχαία Θέματα