Ο Παναιτωλικός «καταδίκασε» την Βέροια

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βέροιας σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Super League.Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρόσα στο 16΄. Με αυτή την ήττα, η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα, με τον

Ρόσα στο 3΄και στο 8΄ να απειλεί με σουτ την εστία των φιλοξενούμενων. Τελικά το τρίτο σουτ του Ρόσα ήταν και το «φαρμακερό», ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου στο 16΄. Στο 27΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Λόπες αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μετά το τέρμα, ο ρυθμός έπεσε και οι μόνες καλές ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα ήταν κάποια σουτ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ανέβασε την απόδοση και έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες με τον Καπετάνο στο 63΄και 64΄ να φέρει το ματς στα ίσα. Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης μέχρι την λήξη, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Διαιτητής:Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: Ρέι, Ρότσα – Στόιτσεφ,

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρόσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71΄ Κουτρουμάνος), Ρόσα, Ρέι (61΄ Μουνιός), Λόπες, Μαρκόφσκι (69΄ Παπαδόπουλος).

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος ), Τομάς, Κάλβο (78΄ Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67΄ Μίλιεβιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα