Το Κόπα Αμέρικα σε 5+1 σημεία (pics)

Κόπα Αμέρικα δεν θα μπορούσε να περιέχει περισσότερη δικαιοσύνη μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τους Χιλιανούς που πανηγύρισαν την πρώτη μεγάλη επιτυχία στην ιστορία της ύπαρξης της εθνικής τους ομάδας ποδοσφαίρου./pp Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 15px; text-align: justify;"Το καλό για εμάς στην Ελλάδα, είναι πως παρά το γεγονός πως για να δούμε τα ματς της διοργάνωσης έπρεπε να κοιμηθούμε άγρια χαράματα, δεν υπήρξαν πολλές στιγμές κατά τις οποίες

να σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερο να έχουμε κοιμηθεί νωρίς.../pp Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 15px; text-align: justify;">Το gazzetta.gr στέκεται στα 5+1 σημεία που αξίζει να ξεχωρίσει και να κρατήσει κανείς από το φετινό Κόπα Αμέρικα που είχε αρκετό «ψωμί».

Στη χώρα της, μπροστά στον λαό της, με το καλύτερο υλικό των τελευταίων πολλών ετών, η Χιλή έπρεπε να κάνει το κάτι παραπάνω. Και αυ τό το «έπρεπε», όση πίεση κι αν ασκούσε, δεν έκρυβε καμία υπερβολή. Οι διοργανωτές είχαν εύκολο όμιλο, πέτυχαν 10 γκολ στα τρία πρώτα παιχνίδια τους και έκαναν την απαραίτητη συντήρηση δυνάμεων ενόψει των νοκ-άουτ αναμετρήσεων, με τον Χόρχε Σαμπάολι να κάνει εκπληκτική δουλειά και να παρουσιάζει την καλύτερη ομάδα του φετινού Κόπα Αμέρικα, το οποίο είχε την πιο δίκαιη κατάληξη.

5.Το ελκυστικό Περού

Ο Γκονσάλο Χάρα αναδείχθηκε στον «κακό» της διοργάνωσης. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Χιλής με την Ουρουγουάη για τα προηιτελικά της διοργάνωσης, θα μίσησε τον διεθνή άσο της Μάιντς (στην οποία πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά) έπειτα από τον τρόπο που βρήκε για να προκαλέσει την αποβολή του Καβάνι. Με ανάρμοστη και απαράδεκτη χειρονομία και με «θέατρο», εκμεταλλεύτηκε την κακή ψυχολογική κατάσταση του Ουρουγουανού που είχε ενημερωθεί ότι λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε οδηγηθεί στη φυλακή για τη συμμετοχή του σε θανατηφόρο τροχαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα