Το EIMF ανακοινώνει το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομικών (EIMF) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα τίτλων επαγγελματικής κατάρτισης Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2016.

Η συνεχής μάθηση και η εκπαιδευτική ανάπτυξη ανθρωπίνου δυναμικού είναι μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες σε έναν οργανισμό. Οι περισσότεροι οργανισμοί ακόμη προϋπολογίζουν δυσανάλογα χαμηλά ποσά για την εκπαίδευση του προσωπικού και τη διαχείριση των μαθησιακών τους αναγκών, μία πρακτική η οποία αναντίλεκτα οδηγεί σε μειωμένη απόδοση της εταιρίας και τον οργανισμό να λειτουργεί κάτω των δυνατοτήτων του. Σήμερα

οι εταιρείες πρέπει να συνειδητοποιήσουν την επιτακτική ανάγκη να επενδύσουν στην ανάπτυξη των ανθρώπων τους. Το ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά στις ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες που προσφέρουμε στο νησί, είναι το μοναδικό ανταγωνιστικό όπλο σε μία εταιρία, και οργανισμοί που αναγνωρίζουν αυτό το γεγονός οδηγούνται σε πραγματική διαφοροποίησή τους από τον ανταγωνισμό.

Ο εκτενής κατάλογος τίτλων κατάρτισης και εξειδικευμένων μαθημάτων του EIMF θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες κατάρτισης των σημαντικότερων τομέων στην Κύπρο, από Τράπεζες, Επενδυτικά Ταμεία, Εταιρίες Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών και Ασφαλιστικές Εταιρείες, σε επαγγελματίες του Νομικού κλάδου, Λογιστές και Ελεγκτές, εταιρίες Ναυτιλίας και Logistics, Real Estate, Φαρμακευτικές και άλλα.

Η κοινωνική υποχρέωση και η δέσμευση του Ινστιτούτου να είναι παρόν για συνεχή υποστήριξη της τοπικής αγοράς, οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές, οι εμπειρογνώμονες και δημιουργοί εκπαιδευτικών προγραμμάτων του EIMF είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν κάθε τίτλο που ίσως απουσιάζει από τον κατάλογο των προσφορών κατάρτισης.

Ως εκ τούτου, για προτάσεις για νέους τίτλους εκπαίδευσης, για αίτηση συνάντησης για να συζητηθούν οι ανάγκες της επιχείρησής σας, ή για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα ανοιχτά μαθήματα του Ινστιτούτου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το EIMF στο 2227 4470 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eimf.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα