Θεοφάνης Χαρή: «Πανάξια κατακτήσαμε τον τίτλο»

Η Ανόρθωση πανηγύρισε την πρώτη κατάκτηση τίτλου στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Futsal και θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στη διοργάνωση UEFA Futsal Cup.

Μετά τον Σπάρτακο, τον Παρνασσό Στροβόλου, την Αραράτ, την Ομόνοια Λευκωσίας και το ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση έγινε η 6η ομάδα που κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Πρωτάθλημα Futsal της ΚΟΠ την περίοδο 2012 – 2013 και τότε συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. Τερμάτισε στην 3η θέση της κατάταξης και εξασφάλισε άνοδο.

Την αμέσως επόμενη περίοδο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας και τερμάτισε δεύτερη, εξασφαλίζοντας άνοδο στη μεγάλη Κατηγορία.

Φέτος, στον τρίτο χρόνο της παρουσίας της στην Α’ Κατηγορία, κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

«Πανάξια πιστεύω κατακτήσαμε τον τίτλο και η αναγνώριση των αντιπάλων μας σε αυτή τη διαδρομή της τελικής φάσης, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το δίκαιο της επιτυχίας μας.

Η πρόκριση που προηγήθηκε πάνω στο ΑΠΟΕΛ έδωσε περισσότερη δυναμική στην ομάδα μας για τους δύσκολους αγώνες που ακολούθησαν με την Ομόνοια / Αραράτ» δήλωσε καταρχήν στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Ανόρθωσης Θεοφάνης Χαρή και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Για όλους εμάς που είμαστε κοντά στην ομάδα από τα πρώτα της βήματα στο άθλημα είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή επιτυχία και πάνω από όλα η επιβράβευση μιας μεγάλης προσπάθειας που άρχισε πάνω σε δυνατές βάσεις και με σωστό προσανατολισμό.

Χρόνο με το χρόνο η ομάδα δυνάμωνε σε όλα τα επίπεδα, πέρσι φτάσαμε κοντά στην κατάκτηση του Κυπέλλου και φέτος καταφέραμε να βγούμε νικητές μέσα από μια δύσκολη διαδρομή με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Η αλλαγή της μορφής του Πρωταθλήματος βοήθησε πολύ για να έχουμε ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και ασφαλώς η τηλεοπτική προβολή αγώνων της τελικής φάσης δημιούργησε νέα δεδομένα προς όφελος του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα».

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης συγχάρηκε και την Ομόνοια / Αραράτ για την παρουσία της στον τελικό και τόνισε:

«Κάθε ομάδα που συμμετείχε στην τελική φάση είχε τις δικές της βλέψεις και ασφαλώς η Ομόνοια / Αραράτ ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και δημόσια τη Ομόνοια / Αραράτ για τη φιλοξενία της στον καθοριστικό αγώνα που μας ανέδειξε πρωταθλητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα