Απαγωγή 4χρονης: Η μαρτυρία που αλλάζει τα δεδομένα

Ως μια από τις πλέον δαιδαλώδεις και περίπλοκες υποθέσεις που έχει ενώπι;oν της η Αστυνομία και οι ανακριτικές αρχές, κρίνεται η υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Μαρί Ελένης.

Υπό κράτηση στο παρόν στάδιο βρίσκονται συνολικά 3 πρόσωπα. Είναι ο 44χρονος κάτοικος Τσερίου, ο οποίος είναι ο φερόμενος εγκέφαλος της απαγωγής που έλαβε οδηγίες, ο 44χρονος οδηγός ταξί που είχε οδηγίες να παραλάβει πατέρα και κόρη από σημείο κοντά στην Cyta Δασούπολης και η 49χρονη Ολλανδή, η οποία φέρεται

να έχει εμπλοκή με τον πατέρα του παιδιού και ήταν αυτή που έδωσε οδηγίες στον οδηγό ταξί και τον φιλοξένησε στο σπίτι της τη νύχτα πριν την απαγωγή, προκειμένου να κάνει την κούρσα την επόμενη μέρα το πρωί, από τη Δασούπολη προς τις Χαλεπιανές στο Τσέρι.

Η μαρτυρία πολίτη στις Χαλεπιανές που ρίχνει φως..

Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα παρουσιάστηκαν οι δυο 44χρονοι, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε διάταγμα περαιτέρω 3μερης κράτησής τους. Σημειώνεται ότι η Αστυνομία είχε υποβάλει αίτημα αρχικά για 8;hμερο διάταγμα.

Η γραπτή μαρτυρία που εξασφαλίστηκε είναι από πολίτη, ο οποίος τη μέρα της απαγωγής και ενώ βρισκόταν στον δρόμο των Χαλεπιανών στο Τσέρι, εντόπισε ύποπτες κινήσεις. Είδε, συγκεκριμένα, δυο αυτοκίνητα τα οποία ήταν παρκαρισμένα στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο πολίτης είδε, σύμφωνα με τη μαρτυρία, μια αλλοδαπή γύρω στα 60 να βγαίνει από το πρώτο αυτοκίνητο, δηλαδή το ταξί, και να μπαίνει σε δεύτερο αυτοκίνητο. Η γυναίκα είχε στην αγκαλιά της ένα παιδί, που φαίνεται να είναι η μικρή Μαρί Ελένη.

Οι δυο τους μπήκαν σε δεύτερο αυτοκίνητο και προχώρησαν προς ένα αδιέξοδο της περιοχής. Ο πολίτης τους ακολούθησε και κατέγραψε τους αριθμούς εγγραφής των οχημάτων. Έδωσε τα στοιχεία στην αστυνομία και αυτός εγκατέλειψε την παρακολούθηση για 10 περίπου λεπτά. Στον χρόνο αυτό, η Αστυνομία έφθασε στην σκηνή αλλά δεν εντόπισε τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο μπήκαν ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον πρώτο ύποπτο, δηλαδή τον 44χρονο φερόμενο ως οργανωτή της απαγωγής, ο οποίος εργάζεται ως ωρομίσθιος κυβερνητικός υπάλληλος της Εθνικής Φρουράς με ειδικότητα μηχανικού σε στρατόπεδο της Αθαλάσσας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο, ο 1ος κατηγορούμενος φαίνεται να μην βρισκόταν στο στρατόπεδο 1 ώρα περίπου μετά την απαγωγή, που έγινε στις 08.45, καθώς υπάρχει σχετική μαρτυρία που αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος είχε εξέλθει της πύλης του στρατοπέδου

Keywords
Τυχαία Θέματα