Πετεβίνος: «Είμαστε μαθημένοι σε τέτοια παιχνίδια» (ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος ο οποίος μίλησε για τον αγώνα τίτλου με την ΑΕΚ, τον κόσμο αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε: «Είχαμε αποφύγει να το πούμε κομβικό όμως από την που με νίκη κατακτούμε τον τίτλο μπορούμε να το πούμε. Είναι πολύ σημαντικός για τους κόπους που έχουν

ήδη γίνει μέχρι τώρα απ’ όλους, έχουμε δώσει τέτοιου είδους παιχνίδια και στο παρελθόν κουβαλούμε εμπειρία και πολλές επιτυχίες και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 90λεπτου. Κάθε αγώνας είναι διαφορετική ιστορία, δεν παίζει ρόλο το παρελθόν των αγώνων με την ΑΕΚ, είναι διαφορετικά τα δεδομένα και πιστεύουμε σε τεχνικό τιμ και παίκτες πως μπορούν να τα καταφέρουν».

Για τον κόσμο και την μείωση του εισιτηρίου είπε: «Αυτή η φιλοσοφία δεν είναι νέα. Το κάναμε και στο παρελθόν. Έστειλε το μήνυμα και ο πρόεδρος μέσω των δηλώσεων του για το πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος να είναι παρών. Η προπώληση δείχνει την σημαντικότητα του αγώνα, έχουν ήδη εξαντληθεί τα εισιτήρια στο Κάτω Διάζωμα της Δυτικής. Ο κόσμος θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, η υποστήριξη του πρέπει να είναι από 1ο μέχρι το 90 για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα αγωνιστικά νέα δήλωσε: «Η προπόνηση ολοκληρώθηκε.Ο Ιωάννου έκανε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ ειδικό δυνατό πρόγραμμα επαναφοράς έκαναν οι Εφραίμ, Γιαννιώτας και Βάντερ και απομένει η αυριανή προπόνηση για να δούμε εάν θα τους έχουμε στην διάθεση μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα