Συνελήφθη 44χρονος για απόπειρα ληστείας με ψεύτικο πιστόλι

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες βράδυ ένα 44χρονο από τους Αγίους Αναργύρους, ο οποίος θα κατηγορηθεί για απόπειρα ένοπλης ληστείας, αφού φέρεται, χρησιμοποιώντας ψεύτικο, πλαστικό πιστόλι, να επιχείρησε να ληστέψει περίπτερο στη Λάρνακα.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «χθες γύρω στις επτά το βράδυ, άνδρας ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του, εισήλθε σε περίπτερο στη Λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα και αφού πρόταξε πιστόλι εναντίον του ιδιοκτήτη του υποστατικού, απείλησε να τον ληστέψει. Συγκεκριμένα, ο άνδρας

ανέφερε στον περιπτερά «ένοπλη ληστεία, δώσμου τα λεφτά σου».

Πρόσθεσε ότι «ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, ηλικίας 65 χρόνων από τη Λάρνακα, στην προσπάθεια του να αποφύγει το δράστη, κρύφτηκε πίσω από ένα ψυγείο. Ο 44χρονος απομακρύνθηκε από τη σκηνή λίγο αργότερα χωρίς ωστόσο να κλέψει οτιδήποτε από το περίπτερο».

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαρίου, «από τις έρευνες και πληροφορίες της Αστυνομίας, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 44χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας χθες βράδυ».

Ανακρινόμενος ο 44χρονος «παραδέχθηκε ενοχή και παρέδωσε στην Αστυνομία το πιστόλι που χρησιμοποίησε, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν ένα πλαστικό ομοίωμα, δηλαδή παιχνίδι. Ο 44χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί εντός της ημέρας για απόπειρα ένοπλης ληστείας και θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα