Συνεχείς επαφές θα έχει σήμερα στο Νέο Δελχί ο ΠτΔ

Με κατάθεση στεφάνου στο χώρο της δολοφονίας του Μαχάτμα Γκάντι, άρχισε σήμερα το πρωί την επίσκεψή του στο Νέο Δελχί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος έφθασε χθες βράδυ στην ινδική πρωτεύουσα.

Ακολούθως θα παραστεί και θα μιλήσει στο επιχειρηματικό φόρουμ, που διοργανώνουν οι επιχειρηματικοί σύνδεσμοι Κύπρου – Νέου Δελχί.

#Now.

#NewDelhi: #India - #Cyprus Business Session, "Fostering Greater Economic Cooperation", @FollowCII, @InvestCyprus, @CCCI_Cyprus pic.twitter.com/IQhjEnQkN9

— NikosChristodoulides (@Christodulides) April 27, 2017

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ο κύριος ομιλητής, με θέμα «Η στρατηγική συνεργασία ΕΕ-Ινδίας στον 21ο αιώνα. Η Άποψη της Κύπρου», σε εκδήλωση που διοργανώνει η δεξαμενή σκέψης Observer Research Foundation (ORF).

Αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής και ακολούθως θα επισκεφθεί το Μαυσωλείου του Γκάντι, όπου κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής θα καταθέσει στεφάνι.

Αργότερα την ίδια μέρα, ο Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας Sushma Swaraj και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσει σε συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό Narendra Modi.

Ακολούθως θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει ο Πρωθυπουργός της χώρας και στη συνέχεια θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες. Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή του ο Πρόεδρος της Ινδίας Pranab Mukherjee.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα