Συναυλία με στόχο πάρκο για παιδιά με κινητικές αναπηρίες

Μεγάλη συναυλία που αποσκοπεί στη δημιουργία πάρκου με ειδικό εξοπλισμό, για χρήση και από παιδιά με κινητικές αναπηρίες, θα δοθεί την προσεχή Πέμπτη από τον Παντελή Θαλασσινό.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 19:30, και αποτελεί πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Λευκωσίας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Στη συναυλία

θα συμμετάσχουν, επίσης, οι Κύπριοι τραγουδιστές Δημήτρης Φανής και Μαρία Θεοδότου, καθώς και οι δύο παιδικές χορωδίες των Δημοτικών Σχολείων Δασούπολης και Χρυσελεούσας Στροβόλου.

Ο μαέστρος της συναυλίας, Αχιλλέας Τσαγγαρίδης, θα έχει την ευθύνη προετοιμασίας των δύο χορωδιών.

Σε συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Στροβόλου, ο Δήμαρχος Στροβούλου είπε ότι “η συναυλία αυτή είναι ένα ιδιαίτερο μουσικό γεγονός και είναι το αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας πολλών εμπλεκόμενων φορέων, με κοινό όραμα την έμπρακτη στήριξη των λιγότερο τυχερών συνανθρώπων μας και συγκεκριμένα, των παιδιών με κινητικές αναπηρίες”.

“Επικροτώ την προσπάθεια αυτή και συγχαίρω τους εμπνευστές της ιδέας, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες που αφιέρωσαν χρόνο για την υλοποίησή της», είπε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα