Στον τελικό η Ομόνοια

ΦΟΥΤΣΑΛ
ΑΕΛ και Ομόνοια ήταν στο 1-1 στις νίκες και όποια ομάδα κέρδιζε θα έπαιρνε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Το εισιτήριο αυτό έχει από χθες κάτοχο και αυτή είναι η ομάδα της Ομόνοιας/ Αραράτ, καθώς νίκησε την ΑΕΛ με 6-5. Μόλις στο 3' η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Βίκτορ, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό η ΑΕΛ ισοφάρισε με τον Ντα Σίλβα.

Η ομάδα της Λεμεσού πήρε προβάδισμα στο 5' με τον Ντα Ρόχα, αλλά η Ομόνοια

απάντησε αμέσως με τέρμα του Σκαρπάρη. Οι «πράσινοι» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 11' με τον Όσκαρ σε 2-3 και ο Φύτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2 στο 12', αποτέλεσμα με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 21' η Ομόνοια πέτυχε και πέμπτο τέρμα, αυτήν τη φορά με τον Μανώλη. Η ΑΕΛ με τρία τέρματα από τους Τσακανιά, Ντο Σάντος και Ντα Ρόχα μείωσε σε 5-6

Η Ανόρθωση έκανε σπουδαίο διπλό (1-3) επί του ΑΠΟΕΛ και απάντησε στο «break» κάνοντας το 1-1 στις νίκες. Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο διπλό και να πάρει τον ημιτελικό σε τρίτο παιχνίδι στη Λάρνακα.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε πολύ νωρίς στο παιχνίδι, ωστόσο η Ανόρθωση με δυο γκολ του Κουλουμπρή και ένα του Κουμάσα γύρισε τον αγώνα σε 3-1 και πήρε μια μεγάλη νίκη, που της δίνει την ευκαιρία μέσα στην έδρα της να πάρει το εισιτήριο του τελικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα