Στην Βουλγαρία για τις βάσεις

Από σήμερα το σκηνικό της προετοιμασίας της ΑΕΛ θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο Μπάνσκο όπου θα βρίσκεται η λεμεσιανή ομάδα μέχρι τις 30 του μήνα.

Χθες η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε και τα τρία φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Βουλγαρία. Συγκεκριμένα στις 22 η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την FC Slavia-Sofia, στις 27 την FC Altyn Asyr (champion of Turkmenia)

και στις 29 την FC Ganzasar (Armenia). Μόλις η ομάδα αφιχθεί στην Βουλγαρία θα ενσωματωθούν σε αυτή οι δύο Αφρικανοί ποδοσφαιριστές Αλί Σαβανέ και Πέδρο Μπεννγκούι.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, έχουν απομείνει δύο θέσεις στο ρόστερ ανοικτές (αν θεωρήσουμε ότι τελικά ο Οχενέ παραμένει). Σίγουρα η μια θα καλυφθεί με κεντρικό αμυντικό αφού είναι αναγκαία η απόκτηση του. Πιθανότατα η άλλη μεταγραφή της ΑΕΛ θα είναι επιτελικός μέσος αφού δεν υπάρχει καθαρόαιμος οργανωτής. Την θέση αυτή μπορεί να καλύψει ο Σαβανέ, και λιγότερο οι Ντε Σόουζα και Οχενέ. Αυτό σημαίνει ότι για το φτερό η ΑΕΛ θα αποκτήσει είτε Κύπριο (Πεχλιβάνης) είτε κάποιο κοινοτικό κάτω των 21 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα