Στην Αθήνα ο Άρης για δυο φιλικά

ΑΡΗΣ
Σήμερα, στις 18:00, με τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη με την ΑΕΚ στις 19:00

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Άρη, αφού σήμερα, στις 18:00, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη, στις 19:00, την ΑΕΚ. Δύο σημαντικά και δυνατά φιλικά παιχνίδια για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη πριν μεταβεί την Πέμπτη στη Σλοβενία,

όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει η ομάδα του να δίνει δυνατά παιχνίδια αυτό το διάστημα, για να διαπιστώνει αν η προετοιμασία κυλά όπως ο ίδιος θέλει.

Το σημερινό φιλικό όπως και αυτό της Τετάρτης κόντρα σε πολύ πιο έτοιμες ομάδες θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως τη λεμεσιανή ομάδα και αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που έκλεισε αυτή η μικρή τουρνέ στην Ελλάδα πριν από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Μάριμπορ. Εκεί ο Άρης θα δώσει άλλα τρία παιχνίδια και το μοντάρισμα θα γίνει τον Αύγουστο στην Κύπρο.

Μέχρι να επιστρέψει η ομάδα στην Κύπρο θα συμπληρωθεί και το ρόστερ, αφού αναμένεται να ενσωματωθούν κάποιοι ακόμα ποδοσφαιριστές όταν ο Άρης θα είναι επί σλοβένικου εδάφους. Στόχος της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι οι «πράσινοι» τη νέα περίοδο να είναι καλύτεροι από πέρσι, ώστε να μπορέσουν να κάνουν βήμα προς τα πάνω.

Η παραμονή στην κατηγορία δεν είναι ο μοναδικός στόχος, αλλά ο Άρης με την παρουσία του να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις ακόμα και αυτήν την είσοδο στην πρώτη 6άδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα