Σοκ με ανατροπή για Λιόν

Η Λιόν προηγήθηκε πολύ νωρίς, έχασε ευκαιρίες και εν τέλει "πλήρωσε" την αστοχία της γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Λιλ για την 27η αγωνιστική της Ligue 1.

Μόλις 3 λεπτά χρειάστηκαν οι παίκτες του Ιμπέρ Φουρνιέ για να σκοράρουν στην έδρα με την καλύτερη αμυντική επίδοση. Ένα κόρνερ από αριστερά και ένα πλασέ του Κορεντέν Τολισό από το ύψος του πέναλτι έδειξαν τις διαθέσεις των φιλοξενουμένων για το ντέρμπι του Βορρά. Οι "γκόν" είχαν την απόλυτη

κυριαρχία σε αυτό το1ο ημίχρονο, με καλές ευκαιρίες και τον Βίνσεντ Ενιεάμα να πρωταγωνιστεί στην αναμέτρηση, κρατώντας το 1-0.Στο 40ό λεπτό ο Ρενέ Ζιράρ "διόρθωσε" το λάθος του να παρατάξει μία άκρως επιθετική ομάδα κι έβγαλε τον Ράιαν Μέντες (ο οποίος κλότσησε μπουκάλια κατά την έξοδό του, εμφανώς δυσαρεστημένος) για λογαριασμό του Ζονατάν Ντελαπλάς.

Η αλλαγή έπαιξε τον ρόλο της στην ανατροπή των δεδομένων, με τους "λιλουά" να ανεβάζουν κατακόρυφα στροφές στο 2ο ημίχρονο και μέσα σε 4 λεπτά να φέρνουν τα πάνω κάτω. Πρώτα ο Ιντρισά Γκέιγ ισοφάρισε σε 1-1 στο 56' και 4 λεπτά αργότερα με σουτ εκτός περιοχής, ο Μάρκος Λόπες έγραψε το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα