"Ανάσταση" ο Ρούνεϊ, νίκη η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 9 παιχνίδια στην Premier League και οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία επεισοδιακή νίκη με 2-0 επί της Σάντερλαντ για την 27η αγωνιστική, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από μία τραγική διαιτητική απόφαση.

Το παιχνίδι του "Ολντ Τράφορντ"... γκρέμισε το twitter για δύο λόγους. Αρχικά ήταν η σύνθεση των "κόκκινων διαβόλων", που από δημοσιογράφους και φιλάθλους αποδείχθηκε

κάτι μεταξύ 4-4-2, 4-2-3-1, 3-1-4-2 και 4-3-3. Όπως και να έχει, ο Λουίς φαν Χάαλ τοποθέτησε αρκετά μπροστά τον Ρούνεϊ ελλείψει του τραυματία Ρόμπιν φαν Πέρσι και δικαιώθηκε έστω και καθυστερημένα. Μετά από ένα 1ο ημίχρονο χωρίς πολλή δράση και τον Άνχελ ντι Μαρία να αντικαθίσταται στην ανάπαυλα λόγω κάκιστης απόδοσης, στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αναλάβουν τα "ηνία" του αγώνα.Οι βαθιές μπαλιές συνέχισαν να αποτελούν τον μόνιμο τρόπο επίθεσης της Γιουνάιτεντ και μετά από ένα τέτοιο γέμισμα, ο Ρανταμέλ Φαλκάο ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τζον Ο' Σέι στο 66ο λεπτό. Ο διαιτητής Ρότζερ Ιστ μπερδεύτηκε και απέβαλε τον έτερο πρώην στόπερ της Γιουνάιτεντ που βρίσκονταν επίσης στη φάση, Γουές Μπράουν, με συνέπεια να γίνει κι αυτός trending topic στο twitter. Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε από τα 11 μέτρα και άνοιξε το σκορ. Στο 84', μία σέντρα του Αντνάν Γιανουζάι και μία κεφαλιά του Άγγλου επιθετικού έδωσε το "τρίποντο" στους γηπεδούχους, που ανέκτησαν την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με ένα παιχνίδι περισσότερο από την Άρσεναλ.

Τα αποτελέσματα:

17:00 Μπέρνλι - Σουόνσι 0-1(64' αυτ. Τρίπιερ)17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σάντερλαντ 2-0(66' πέν., 84' Ρούνεϊ)17:00 Νιούκαστλ - Άστον Βίλα 1-0(37' Σισέ)17:00 Στόουκ - Χαλ 1-0(71' Κράουτς)17:00 Γουέστ Μπρομ - Σαουθάμπτον 1-0(2' Μπεραΐνο)

Keywords
Τυχαία Θέματα