Ξανά στο -1 η Μπάρτσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν αγώνα διήρκεσε η... κρίση της Μπαρτσελόνα, η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Primera Division με το 3-1 επί της Γρανάδα στην Ανδαλουσία για την 25η αγωνιστική και πλησίασε στον έναν πόντο την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που έχει ενα παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι στήθηκαν άκρως αμυντικά με στόχο να κάνουν... Μάλαγα, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έφυγε νικήτρια από το "Καμπ Νόου". Το πέτυχαν για περίπου 25 λεπτά, διατηρώντας ένα χαμηλό τέμπο στο παιχνίδι. Ο Τσάβι, που προτιμήθηκε

του Σέρχιο Μπουσκέτς στη βασική ενδεκάδα, δεν μπορούσε να βρει σε καλή θέση τα υπερόπλα της επίθεσης και η λύση εν τέλει δόθηκε από τον πρωταγωνιστή του 1ου ημιχρόνου, του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα.

Ο Ισπανός έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, δέχθηκε αγκωνιά από τον Λουίς Σουάρες και στο 25' έδωσε... ασίστ στον Ιβάν Ράκιτιτς με λάθος διώξιμο για το 1-0 του Κροάτη.Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Σουάρες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει για τους παίκτες του Άμπελ Ρεσίνο, μέχρι ο διαιτητής να τους χαρίσει ένα πέναλτι στο 53' στο οποίο εύστόχησε ο Φραν Ρίκο. Ακόμα κι έτσι, ο Κλαούντιο Μπράβο παρέμεινε θεατής για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (είχε μία σπουδαία επέμβαση στο 1ο μέρος) και στο 70' ο Λιονέλ Μέσι "κλείδωσε" οριστικά τη νίκη με το 269ο γκολ του στο πρωτάθλημα, αν και από θέση οφσάιντ στην ασίστ του Σουάρες.

Granada vs Barcelona 1-3 All Goals And... από enteritament

Keywords
Τυχαία Θέματα