Ικανοποιημένοι Αντόνε και Πάους

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο Ιοάν Αντόνε για τη νίκη της ομάδας του, που την έφερε ξανά στην κορυφή, ικανοποιημένος δήλωσε και ο Αντρε Πάους για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά:

Ιοάν Αντόνε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ίσως ένα από τα καλύτερα. Περιμέναμε ως το 90’, δουλέψαμε πολύ σκληρά για τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να προσέχουμε πολύ τι κάνουμε. Η Ανόρθωση έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας, συγχαρητήρια για το παιχνίδι της. Ευχαριστώ τους παίκτες μου, ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει".

Αντρέ Πάους:

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Για τους παίκτες μου μπορώ να πω ότι έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Είναι πάντα άσχημο να δέχεσαι γκολ νωρίς με ένα πέναλτι. Ο Απόλλωνας ήταν ο καλύτερος αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Στο δεύτερο μέρος ελέγξαμε περισσότερο το ματς παρά στο πρώτο στο οποίο δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Αντίθετα, είχαν φάσεις οι αντίπαλοι στην κόντρα. Προσπαθήσαμε πολύ για την ισοφάριση και είχαμε την ευκαιρία του Ίσμα. Είμαι χαρούμενος και για τους νεαρούς παίκτες που βάλαμε, όπως τον Φύτο"

Keywords
Τυχαία Θέματα