Ψάχνεται για Ανσαριφάρντ η ΑΕΚ

Η απόκτηση επιθετικού είναι στην κορυφή της ατζέντας της ΑΕΚ και στόχος είναι το θέμα αυτό να κλείσει το ταχύτερο δυνατό και με τον καλύτερο τρόπο.

Η λύση του Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο προσκήνιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξετάζουν όλα τα δεδομένα και το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Ιρανού φορ από τον Πανιώνιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που-τουλάχιστον για την ώρα-έχουν βάλει στην αναμονή τις τουλάχιστον άλλες δύο επιλογές φορ που είχαν κατά νου και τις οποίες μάλιστα είχαν προχωρήσει αρκετά.

Τα πράγματα με τον Ανσαριφάρντ δεν είναι τόσο σαφή. Φημολογείται πως ο 27χρονος άσος έχει ρήτρα 400.000 ευρώ στο συμβόλαιό του, αλλά η ενδεχόμενη εμπλοκή κάποιου ή κάποιων εκ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ή ΠΑΟΚ μπορεί να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα και να ανεβάσει το κόστος.

Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει πάρα πολύ, ούτε την πρόθεση να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Το δικό της ατού έχει να κάνει με το ρόλο που προορίζει τον παίκτη, καθώς είναι ξεκάθαρο πως αναζητείται επιθετικός για βασικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα