Όλο το παρασκήνιο μιας παραλίγο τραγωδίας

Από καθαρή τύχη φαίνεται πως γλίτωσε 27χρονος κάτοικος Μαζωτού. Ο νεαρός που έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο νεαρός φέρει τραύματα από μαχαιρώματα στο σβέρκο και στον θώρακα.

Γύρω στις 8.45π.μ., εντοπίστηκε και συνελήφθη στο χωριό του, ο 23χρονος ύποπτος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δείτε εδώ: Απόπειρα φόνου στον Μαζωτό - Kρίσιμα

27χρονος

Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν στο καφενείο του χωριού ψες γύρω στις 1 τα ξημερώματα όταν ο 23χρονος ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία, αναφέρθηκε στην μητέρα του 27χρονου, εξαγριώνοντάς τον.

Τότε ήταν που ο 23χρονος έφυγε από την σκηνή για να επιστρέψει κρατώντας το μαχαίρι, με σκοπό να τραυματίσει τον 27χρονο. Από τύχη, ο 27χρονος μεταφέρθηκε νωρίς στο Νοσοκομείο της Λευκωσίας, λόγω του ότι μαζί του ήταν ξάδελφός του ο οποίος τον μετέφερε έγκαιρα.

Αναφορικά με τον 23χρονο θύτη, άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν, αναφέρουν στο SigmaLive ότι πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος προκαλεί συχνά φασαρίες στο χωριό χωρίς να γίνεται κατορθωτή η σύλληψή του. Ίδια πρόσωπα δεν αποκλείουν, ο νεαρός να είναι χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο εν λόγω καταζητείται από την Αστυνομία και εναντίον του εκκρεμούν κατηγορίες που αφορούν υποθέσεις απόπειρας φόνου, τραυματισμού, μαχαιροφορίας, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων.

Keywords
Αναζητήσεις
φονικο στο μαζωτο
Τυχαία Θέματα