Διπλό (εκρηκτικό) μήνυμα σε παράγοντες της ΑΕΖ Ζακακίου

Αν και η Αστυνομία δηλώνει πως όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται στο παρόν στάδιο, εξετάζεται σοβαρά ο συσχετισμός των δυο εγκληματικών ενεργειών που σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λεμεσό, με στόχο καντίνα σε γήπεδα mini-football του προπονητή της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου Δημήτρη Δημητρίου και αυτοκίνητο του βοηθού προπονητής της ομάδας, Αλέξη Γαρπόζη.

Όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου, στις 5.20 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο που ανήκει

στην 32χρονη σύζυγο του βοηθού προπονητή της ΑΕΖ και το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από τον ίδιο.

Δείτε εδώ: Εκρηκτικό μήνυμα στην ΑΕΖ Ζακακίου

Το αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από τη οικία του στον Άγιο Αθανάσιο, υπέστη ελαφρές ζημιές στο μπροστινό του μέρος, ενώ από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η έκρηξη οφειλόταν σε εργοστασιακή κυλινδρική κροτίδα.

"Τα αίτια δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί, βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια και όλα τα ενδεχόμενα και οι κατευθύνσεις διερευνώνται", συμπλήρωσε ο κ.Βασιλείου.

Λίγο αργότερα, τα εγκληματικά στοιχεία περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη καντίνα που βρίσκεται στα γήπεδα mini-football του προπονητή της ΑΕΖ, στον Ύψωνα, προκαλώντας ελαφρές ζημιές.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα