Επί ποδός και η Αστυνομία ενόψει δημοτικών εκλογών

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Αστυνομία για τις αυριανές εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης, σημειώνοντας πως, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα λειτουργήσει κέντρο συντονισμού στο Αρχηγείο, ενώ θα εργαστούν πέραν των 2,000 αστυνομικών.

Σε δηλώσεις στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο κ.Αγγελίδης είπε πως "σχετικά με τις εκλογές της Κυριακής, η Αστυνομία έχει προβεί στον ανάλογο

σχεδιασμό, προγραμματισμό και σίγουρα στις εκλογές αυτές, όπως και πάντοτε, στόχος είναι η τήρηση του νόμου και της τάξης".

Πέραν της στελέχωσης των εκλογικών κέντρων, συνέχισε, θα υπάρχουν περιπολίες σε διάφορους χώρους, θα λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ασφαλείας και θα λειτουργήσει κέντρο συντονισμού στο Αρχηγείο Αστυνομίας, από όπου θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και επαφή με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις.

"Η κατάσταση θα παρακολουθείται συνεχώς και για το καθήκον των εκλογών θα εργαστούν πέραν των 2,000 μελών μας", είπε ο κ.Αγγελίδης, προσθέτοντας πως "παράλληλα, θα υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Αστυνομίας, όπως είναι το twitter και τα άλλα μέσα τα οποία διαθέτουμε, για ενημέρωση και των ΜΜΕ και των πολιτών, εάν και εφόσον χρειαστεί να εκδοθούν οι οποιεσδήποτε ανακοινώσεις".

Υπέδειξε δε ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται σε επικοινωνία και συνεργασία με τον Έφορο Εκλογών, ώστε γίνει σωστός χειρισμός των οποιονδήποτε περιστατικών που μπορεί να προκύψουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα