Προστατεύει και υποστηρίζει τα έννομα συμφέροντά σας

Η Gan Direct, αναγνωρίζοντας ότι η νομική προστασία αποτελεί ίσως μία από τις σημαντικότερες καλύψεις για εσάς και το όχημά σας, έχει αναπτύξει μια μοναδική σειρά υπηρεσιών νομικής προστασίας, με σκοπό να προστατεύσει και να υπερασπίσει τα έννομα συμφέροντα των πελατών της, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Παραμένοντας πιστή στην στρατηγική της να βρίσκεται πάντα κοντά στον ασφαλισμένο, η εταιρεία μας προσφέρει υπηρεσίες «Υποστήριξης Αποζημιώσεων» και «Υποστήριξης Νομικής Προστασίας», αναλαμβάνοντας για λογαριασμό

σας διαδικασίες για την επίλυση διαφορών με άλλες ασφαλιστικές ή / και ανασφάλιστους οδηγούς και παρέχοντας εκπροσώπηση από έμπειρους δικηγόρους, σε περίπτωση που τυχόν αποζημιώσεις δεν έχουν αποκατασταθεί, χωρίς πρόσθετη χρεωστική επιβάρυνση.

Τέλος, με το πακέτο αναβάθμισης της ασφάλισης αυτοκινήτου «Κάλυψη Νομικής Προστασίας», μπορείτε τώρα να επιλέξετε ελεύθερα το δικό σας δικηγόρο, χωρίς οποιαδήποτε πρόσθετη επιβάρυνση σε σχέση με δικηγορικά έξοδα.

Με την Gan Direct, λοιπόν, μπορείτε τώρα να οδηγείτε με σιγουριά γιατί βρισκόμαστε εδώ για να προστατεύουμε και να υποστηρίζουμε τα συμφέροντά σας!

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε δωρεάν στο 800 5 10 15 ή επισκεφτείτε μας σε ένα από τα υποκαταστήματά μας ή στην ιστοσελίδα μας στο www.gandirect.com.

Η ΠΡΩΤΗ Direct ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα