Ο Πετεβίνος για ΑΕΛ, απουσίες και κόσμο! (ηχητικό)

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, τις απουσίες και το πόσο σημαντικό ρόλο καλείται να παίξει ο κόσμος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ: «Έχουμε κακή προϊστορία φέτος στο Τσίρειο σε αντίθεση με πέρσι και καλούμαστε να το αλλάξουμε αυτό για να διατηρήσουμε την διαφορά.

Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως και το κάθε επόμενο από την στιγμή που μένουν 4 αγώνες. Είμαστε στην τελική ευθεία και στόχος και σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την διαφορά μας από τους υπόλοιπους διώκτες μας».

Για τις απουσίες: «Πολύ δύσκολο με μόνο μια προπόνηση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Λάγο, Ιωάννου, Πάρντο, Μιλάνοφ, Γιαννιώτιας, Μερκής Εφραιμ δεν υπολογίζονται και καλείται ο προπονητής μας γνωρίζοντας τα δεδομένα να βρει τον τρόπο ώστε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που το βλέπει σαν τελικό αφού η μοναδική διέξοδος της για έξοδο στην Ευρώπη είναι διαμέσου του πρωταθλήματος».

Για το κάλεσμα του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη: «Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να καρπωθεί όλα τα πλεονεκτήματα που έχει. Ο κόσμος του μπορεί να κάνει την διαφοράς σ’ ένα κρίσιμο σημείο αφού μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα