Προεδρικές: Κρίσιμες συνεδριάσεις ενδιάμεσου και ΑΚΕΛ

Ιδιαίτερα σημαντική μέρα θα είναι η αυριανή για τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου καθώς σε συνεδρίαση θα συζητηθεί το θέμα τον προεδρικών εκλογών και του κοινού υποψηφίου.

Οι πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ κάνουν λόγο για αποτέλεσμα που θα ανοίξει και το δρόμο προκειμένου να είναι οι πρώτοι που θα εξαγγείλουν τον κοινό υποψήφιο.

Το μεγάλο στοίχημα που θέλουν να κερδίσουν είναι να καταλήξουν σε απόφαση πολύ πριν από το ΑΚΕΛ που οριοθέτησε ολοκλήρωση

των ενδοκομματικών του διαδικασιών μέχρι τέλος Μαΐου και τελική έγκριση τέλος Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου σε παγκύπριο συνέδριο, στέλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα προς την Εζεκία Παπαϊωάννου.

Άλλωστε δεν αποκρύβουν ότι βασικός αντίπαλος σε αυτή την προεδρική κούρσα είναι το κόμμα της Αριστεράς και η όποια επιλογή του για την προεδρία.

Το κόμμα της Αριστεράς φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση προσωπικότητας εκτός ΑΚΕΛ, που θα έχει όμως τη δυνατότητα να συσπειρώσει και τους κομματικούς ψηφοφόρους και σύμφωνα με πληροφορίες μόνο αν η αναζήτηση αυτή δεν καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα ακολουθηθεί η λύση κομματικής υποψηφιότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα