Με κίνητρα και θέληση η «Κυρία»

Πρόβα κυπέλλου η σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

Σαφώς το μυαλό των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης βρίσκεται στην πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου Κόκα-Κόλα με τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Τσίρειο στάδιο, ωστόσο τα κίνητρα που έχουν για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είναι πολλά.

Βαθμολογικά δεν ενδιαφέρει την «Κυρία»

το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Τα κίνητρα είναι η πολύ καλή απόδοση, η θέληση των ποδοσφαιριστών, η δυναμικότητα στο παιχνίδι τους και το πάθος. Αυτά θέλει να δει σήμερα ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι από τους ποδοσφαιριστές του, ως ένα δείγμα για το τι μπορούν να παρουσιάσουν την Τετάρτη απέναντι στον Απόλλωνα. Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και δικαίως ως πρόβα… ενόψει του αγώνα κυπέλλου. Ακόμα ένα μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

Τα κίνητρα συνεχίζονται. Αν η «Κυρία» καταφέρει να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά μετά το 2015.

Επιλέγει ο Λέβι

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες. Τα αγωνιστικά δεδομένα παρέμειναν τα ίδια, όπως και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Ισραηλινός προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζοάο Βίκτορ και Σάντος. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι Αγκιλάρ και Κολούνγκα.

Το σχήμα που θα παρατάξει ο Ρόνι Λέβι έχει 1-2 ερωτηματικά. Όπως για το ποιος θα πάρει τη θέση του τερματοφύλακα. Κόπριβετς και Παπαδόπουλος διεκδικούν τη θέση, με τον Σλοβένο ωστόσο να είναι ο επικρατέστερος. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γκάμπριελ. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γιαννούλης.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται το δίδυμο Ερέρο και Καλδερόν. Για τη μεσαία γραμμή επίσης υπάρχει ερωτηματικό. Αν θα χρησιμοποιηθεί ο Οικονομίδης θα μείνει ένας εκ των Μίτροβιτς ή Σιβού εκτός 11άδας. Αν τελικά ο Οικονομίδης μείνει στον πάγκο, τότε η τριάδα στον άξονα θα είναι Μίτροβιτς, Σιβού και Ράγιος. Στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Ολιβέιρα και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ο Καρλίτος. Το τρίτο ερωτηματικό αναφορικά με το αρχικό σχήμα είναι ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Καμπρέρα στους τελευταίους αγώνες έχει αρκετά καλή απόδοση σε αντίθεση με τον Άλβες, ο οποίος δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ενδεχομένως να ξεκινήσει με τον Καμπρέρα, ωστόσο δεν θα είναι έκπληξη να δώσει φανέλα βασικού στον Άλβες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ετοιμάσει για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Απόλλωνα για το κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα