Ομόνοια: Ο δικός της τελικός

Μπορεί η Ομόνοια να έχασε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά το Σάββατο έχει να παίξει… στο δικό της τελικό. Κόντρα στην ΑΕΚ, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν με πείσμα τη νίκη, που θα τους εδραιώσει στην τρίτη θέση, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά από την αντίπαλο τους στους 4 βαθμούς.

Από την στιγμή που βρίσκεται στον τελικό η ΑΕΛ, οι πιθανότητες να αποδειχθεί προνομιούχος και η τέταρτη θέση, λιγόστεψαν και συνεπώς η Ομόνοια οφείλει

να διατηρηθεί, τουλάχιστον, στην τρίτη θέση…

Είναι δεδομένο ότι αν η Ομόνοια καταφέρει να πάρει το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ, θα κρατά σε πολύ μεγάλο βαθμό την τύχη στα χέρια της, αφού ακολούθως θα έχει και την Ανόρθωση μέσα στο ΓΣΠ. Ήδη η ρεβάνς με τον ΑΠΟΕΛ έχει ξεχαστεί και όλοι στο «Ηλίας Πούλλος» ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι του Σαββάτου. Καθόλου δεν παρασύρονται από τις διαδοχικές αποτυχίες της ΑΕΚ και τις απουσίες που θα έχει. Το αντίθετο, μάλιστα, έχουν επικεντρωθεί στη μελέτη της αντιπάλου τους, αφού θα έρθει αποφασισμένη και αυτή για τον δικό της τελικό.

Άλλωστε, φέτος η Ομόνοια δέχθηκε δύο ήττες από την ΑΕΚ και η μία μέσα στο ΓΣΠ και ως εκ τούτου, θα πρέπει το Σάββατο να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη αν θέλει να πάρει τη νίκη. Η απουσία του Γκουλόν είναι σημαντική στα μετόπισθεν, αλλά θα είναι πιο σημαντική, μισ ενδεχόμενη απουσία του Γκαρσία, που έχει χτυπήσει στον ώμο, αφού ο Ποτέ δείχνει «βαρύς» μετά τον τραυματισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα