Απόλλων: Επιστρέφουν και δίνουν το έναυσμα

Οι πολλές απουσίες στο παιχνίδι με την Ομόνοια λόγω τραυματισμού αλλά και τιμωρίας, στοίχισαν στον Απόλλωνα με μια ήττα που τον… έριξε από την κορυφή της βαθμολογίας.


Ο Τον Κάανεν δούλεψε περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές αυτή την βδομάδα και προσπάθησε να αλλάξει το κλίμα που δημιουργήθηκε μετά τις συνεχόμενες αποτυχίες. Στον αγώνα με τον Ερμή ο Ολλανδός έχει πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών που την φετινή σεζόν θεωρούνται παίκτες-κλειδιά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σκοράρουν ή να κάνουν το κάτι παραπάνω. Σανγκόι, Παπουλής, Χαμντανί και Μερκής επιστρέφουν από

τιμωρία και λογικά παίρνουν φανέλα βασικού, ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα δεν παύουν να υπάρχουν. Ρομπέρ, Βασλείου, Αντράντε και Αγγελή θα είναι εκτός για τον αγώνα με τον Ερμή και ο Ολλανδός τεχνικός καλείται να βρει τον τρόπο έτσι ώστε να καταρτίσει μια δυνατή αμυντική γραμμή. Λογικά Μερκής και Ουόν θα είναι το δίδυμο με τους Στυλιανού και Λόπες να παίρνουν θέση στα άκρα.
Με τις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών, ο Απόλλωνας ευελπιστεί ότι θα κάνει την δική του αντεπίθεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και σύντομα να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα