ΑΕΚ: Δύσκολο, όχι ακατόρθωτο

Είναι η δεύτερη φορά που οι «κιτρινοπράσινοι» μένουν για τρία συνεχόμενα παιχνίδια ανεξαρτήτου διοργάνωσης, μακριά από νίκη.

Η προηγούμενη ήταν οι τρεις σερί ισοπαλίες με τον Οθέλλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο και με την Νέα Σαλαμίνα για το πρωτάθλημα. Ακολούθως αντέδρασαν με νίκη – ξέσπασμα πάνω στον Οθέλλο με 4-0 και πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Τώρα τα πράγματα

είναι πολύ πιο δύσκολα. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να κερδίσει την Ομόνοια μετά τις δύο ισοπαλίες και τον αποκλεισμό από την ΑΕΛ, αλλά και την ενδιάμεση ήττα με 3-0 από την Ανόρθωση. Δύσκολο το έργο της, όχι όμως ακατόρθωτο αν λειτουργήσουν όλοι όπως πρέπει. Ο βαθμός δυσκολίας είναι πιο μεγάλος, καθώς ο Τόμας Κρίστιανσεν αντιμετωπίζει και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ειδικά στη μεσαία γραμμή. Απουσιάζουν λόγω τιμωρίας οι Μασάνα, Λαρένα και Τομάς και ο Δανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις και τους αντικαταστάτες, ειδικά του Λαρένα και του Τομάς. Αν υπολογίσουμε ότι ο ένας θα είναι ο Σκοπελίτης και ο άλλος ανασταλτικός μέσος θα είναι ο Μπόλιβιτς, τότε μπορεί να προχωρήσει και σε αλλαγή συστήματος και να δούμε στο αρχικό σχήμα και τον Μυτίδη μαζί με τον Κάντε με τον ένα να δίνει βοήθειες και στη μεσαία γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα