Οι τέσσερις ομάδες που έκαναν πρόταση στον Νεϊμάρ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες τον πλησίασαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με σκοπό να τον πάρουν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ωστόσο, δε θέλησε να μιλήσει με... ονόματα, τονίζοντας ότι αφού τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς, τα υπόλοιπα δεν έχουν πια σημασία. Σε συνέχεια των δηλώσεων του Νεϊμάρ, πάντως, η καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αποκάλυψε ποιες ήταν οι τέσσερις ομάδες που προσπάθησαν, μάταια τελικά, να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Για

την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν γνωστό και το δημοσιοποίησε και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ενώ έγινε επίσης κίνηση από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και από τυς δύο ομάδες του Μάντσεστερ, τη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι.

Εκπρόσωποι και των τεσσάρων ευρωπαϊκών συλλόγων επικοινώνησαν με τον πατέρα του Νεϊμάρ και του εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να πληρώσουν στην Μπαρτσελόνα τα χρήματα της ρήτρας του βάσει του συμβολαίου του ώστε να γίνει η μεταγραφή.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να συζήτησε και με τους τέσσερις ενδιαφερόμενους, αλλά η κίνηση των Καταλανών να στείλουν στη Βραζιλία ειδικό απεσταλμένο ώστε να πείσει τον Νεϊμάρ να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αποδείχθηκε καθοριστική για την παραμονή του στη Βαρκελώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα