Πρόστιμο στον αδερφό του Μέσι για παράνομη οπλοκατοχή

Ο αδερφός του Λιονέλ Μέσι, Ματίας, καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 500 ευρώ ώστε να απαλλαγεί από την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Τον Οκτώβριο του 2015, ο Ματίας Μέσι συνελήφθη στο Ροζάριο, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε όπλο χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια. Ο αδερφός του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν σταμάτησε για έλεγχο του αυτοκινήτου του έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση

από την αστυνομία για τον εντοπισμό του.

Ακολούθησε έλεγχος στο «Audi 5» που οδηγούσε και βρέθηκε ένα πιστόλι διαμέτρου 22 εκατοστών. Ο Ματίας Μέσι δεν είχε άδεια και έτσι έμεινε σε κελί στο αστυνομικό τμήμα για περίπου τέσσερις ώρες, μέχρι να αφεθεί ελεύθερος, μετά και τις απαραίτητες εξηγήσεις που έδωσε. Περίπου ένα χρόνο μετά, χρειάζεται να καταβάλει απλά 500 ευρώ για να «σβησει» τις κατηγορίες.

Λίγες ημέρες μετά από αυτό το περιστατικό, εφημερίδα της Αργεντινής δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ο αδερφός του διάσημου ποδοσφαιριστή ποζάρει με συμπατριώτες του πολύ γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και άλλους καταδικασθέντες για διάφορα εγκλήματα!

Η εφημερίδα τόνιζε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία φαινόταν να έχει τραβηχτεί αρκετά χρόνια πριν, είναι μια ακόμα απόδειξη για ποιο λόγο ο Ματίας θεωρείται το... μαύρο πρόβατο της οικογένειας Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα