«Κόκκινη κάρτα» στην κάρτα φιλάθλου και για τη φετινή σεζόν

Αναβολή θα πάρει και για τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, όπως όλα δείχνουν, η εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Σήμερα ενώπιον του ΔΣ του ΚΟΑ η επιλογή για ακύρωση της υφιστάμενης διαδικασίας ανάθεσης, σχετικά με τη δημιουργία και διαχείριση της κάρτας.

Συνέχεια στο σήριαλ σχετικά με την κάρτα φιλάθλου θα δοθεί στη σημερινή απογευματινή συνεδρία του ΔΣ του ΚΟΑ, το οποίο θα πάρει εκτός απροόπτου, τελικές αποφάσεις σχετικά με τη διαδικασία κατακύρωσης της δημιουργίας

και διαχείρισης της κάρτας φιλάθλου.

Τη βδομάδα που μας πέρασε, συνήλθε εκ νέου η Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία προχώρησε σε μια εκ νέου αξιολόγηση των στοιχείων και λεπτομερειών των προσφοροδοτών του διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί για τον σκοπό αυτό.

Αρχικά υπήρξε πρόβλημα με τον πρώτο επιτυχόντα του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, η Επιτροπή έχει καταλήξει τώρα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει πρόβλημα και με τη δεύτερη εταιρεία που ήταν υποψήφια. Για το λόγο αυτό, η πρόταση που θα τεθεί ενώπιον του ΔΣ του ΚΟΑ θα είναι η ακύρωση του διαγωνισμού. Υπάρχει φυσικά και μια δεύτερη επιλογή η οποία θα προνοεί την κατακύρωση στη δεύτερη εταιρεία, αν και το σενάριο αυτό είναι απομακρυσμένο.

Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει δυο σοβαρά ζητήματα:

Η Επιτροπή Αξιολόγησης δε λειτούργησε ορθά εξ αρχής, γεγονός που προβληματίζει, καθώς την Επιτροπή αποτελούσαν μέλη από διάφορα τμήματα και όχι μόνο από τον ΚΟΑ.Αν ακυρωθεί η διαδικασία, τότε θα πρέπει να προκηρυχθεί εκ νέου διαγωνισμός, άρα θα είναι αδύνατη χρονικά η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου για μια ακόμα χρονιά.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα γίνουν γνωστές αργά το απόγευμα, μετά το πέρας της συνεδρίας του ΔΣ του ΚΟΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα