"Προσηλωμένοι στο στόχο για παραμονή"(δηλώσεις από Παφιακό)

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής της Πάφου Σοφόκλης Σοφοκλέους.

Ο Κύπριος τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή και πειθαρχημένη από το πρώτο λεπτό του αγώνα και ότι ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός.

Από την άλλη ο προπονητής του Εθνικού Μπόρτζιε Τζιούρεφ είπε ότι η νίκη της Πάφου ήταν δίκαιη και οι απουσίες τελικά στοίχησαν στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

Σοφοκλέους (Πάφος) «Πρώτα από όλα. Καλή συνέχεια στον Εθνικό Άχνας. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο ότι δίκαια κερδίσαμε. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα

και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί, τίποτα περισσότερο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στον στόχο της παραμονής και δείχνουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του. Σήμερα χαρά, αύριο δουλειά»

Τζιούρεφ (Εθνικός): «Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη νίκη της. Ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι. Οι απουσίες που είχαμε επηρέασαν την εικόνα μας. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα και ελπίζω να επιστρέψουν σύντομα οι τραυματίες και να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Κάθε καλό στην ομάδα της Πάφου»

Keywords
Τυχαία Θέματα