Η Ατλέτικο πλησίασε στο -2 από την κορυφή (Βίντεο)

Ο Γάλλος επιθετικός σκότωσε με γκολάρα την πρώην, αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Σοσιεδάδ και οδήγησε την Ατλέτικο στο 2-0 μέσα στο «Ανοέτα».

Υποδέχτηκε τη μπάλα ακριβώς στη μεσαία γραμμή. Σήκωσε το κεφάλι και πήρε την απόφαση να τρέξει. Το πήρε όλο ευθείας, δίχως ντρίμπλες και τσαλιμάκια. Γκάζωσε τρελά, προσπέρασε έναν, δύο, τρεις, τέσσερις αντιπάλους και έβαλε την γκολάρα του με τσιμπηματάκι πάνω από τον τερματοφύλακα. Φυσικά ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν πανηγύρισε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Οδήγησε ωστόσο, την νέα

στο πέρασμα με 2-0 από το σπίτι της Σοσιεδάδ.

Η Ατλέτικο δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, μα είχε πλάνο, το υπηρέτησε πιστά και βρήκε απέναντι της μία παντελώς… άχρωμη αντίπαλο χωρίς νεύρο. Τέτοια είναι η κακή ομάδα που έχει φτιάξει φέτος ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ευκαιρίες δεν έστησαν οι Βάσκοι και αποδοκιμάστηκαν από το κοινό του «Ανοέτα». Το ίδιο καινό που σηκώθηκε και αποθέωσε τον Γκριεζμάν στην αλλαγή του.

Λίγο πριν το φινάλε ήρθαν και τα χειρότερα για τους γηπεδούχους. Αρχικά αποβλήθηκε ο Ρέγιες (89’) και στη συνέχεια ακολούθησε το ολοκληρωτικό χτύπημα. Αντί για πέναλτι υπέρ τους (σ.σ.: μάλλον ανατρέπει με το κεφάλι τον Ζόνατας ο Χιμένες), στην αντεπίθεση ο Καράσκο πέρασε και τον Ρούγι για το 2-0. Αμέσως αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Ζόνατας και εκεί έληξε το ματς.

Η Ατλέτικο πλησίασε έτσι στο -2 από την κορυφή, ενώ οι ηττημένοι που έχουν θέμα με τον προπονητή τους, παρέμειναν ακριβώς πάνω στην ζώνη του υποβιβασμού.

Σοσιεδάδ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ρούγι, Ρέγιες, Ινιγο Μαρτίνεθ, Θαλδούα, Ντε λα Μπέγια, Μπεργάρα (83’ Πάρδο), Ιγιαραμέντι, Κανάλες (72’ Μπρούμα), Βέλα, Θουρουτούθα (83’ Ζόνατας), Αγκιρέτσε

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χοσέ Χιμένες, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Κορέα (62’ Καράσκο), Γκριεζμάν (86’ Σαούλ), Τζάκσον Μαρτίνες (64’ Φ. Τόρες).

FT - VIDEO (Liga BBVA): Real Sociedad de Fútbol 0-2 Atlético de MadridAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, 18 October 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα