Ο Τομ Κρούζ έχει να δει την κόρη του πάνω από… 2 χρόνια!

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον γνωστό ηθοποιό του Χόλυγουντ, να μην έχει δει την κόρη του, Σουρί πάνω από 800 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του περιοδικού US, o 53χρονος ηθοποιός έχει να περάσει χρόνο με την 9χρονη κόρη τουλάχιστον 26 μήνες, λόγω της εμπλοκής του με την Σαϊεντολογία.

«Δε δείχνει να θέλει να αποτελεί μέρος της ζωής της Σούρι», εκμυστηρεύεται μια πηγή στο National Enquirer ενώ υπογραμμίζει ότι η Κέιτι Χόλμς, μητέρα της 9χρονης Σουρίς, είναι κατά της Σαϊεντολογίας και κάνει ότι μπορεί ώστε να καλύψει

το κενό που έχει αφήσει ο Τομ.

Ένα πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας, που ονομάζεται Marc Headley, δήλωσε για τον γνωστό αστέρα, ότι η απουσία του από τη ζωή της κόρης του θα μπορούσε να ήταν κάτω από τις ανησυχίες του Τομ, όσον αφορά την οικογένειά της Κέιτι που συκοφαντεί τη θρησκεία της Σαϊεντολογίας.

«Είναι πιθανόν, ο Τομ να αρνείται να επισκεφτεί την κόρη του επειδή σκέφτεται ότι η Κέιτι και η οικογένειά της μιλούν αρνητικά, για αυτόν και τη Σαϊεντολογία.« εξήγησε.

Εκπρόσωποι του Κρούζ, έχουν αρνηθεί στο παρελθόν τέτοιες καταγγελίες, δηλώνοντας ότι έχει δει Σουρί, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πίσω από κλειστές πόρτες.

Ωστόσο, πιστεύεται επίσης ότι ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ήταν πολύ απασχολημένος γυρίζοντας ταινίες και δεν είχε βρει τον απαιτούμενο χρόνο ούτως ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί με την κόρη του.

Ο σταρ του Χόλυγουντ, έχει παρατηρηθεί πάρα πολύ απασχολημένος κατά τα τελευταία χρόνια, μιας και ο ίδιος έχει γυρίσει αρκετές ταινίες ενώ αυτή τη στιγμή έχει να κάνει γυρίσματα για την ταινία «Jack Reacher».

Keywords
Τυχαία Θέματα