Ομάδα πήγε στο γήπεδο με το μετρό! (pic)

Το περιστατικό συνέβη στη Μόσχα με τους παίκτες της Λοκομοτίβ να εγκαταλείπουν το πούλμαν και να παίρνουν το μετρό!

Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να πηγαίνεις να παίξεις επίσημο αγώνα, και μάλιστα του Europa League, και για να προλάβεις να είσαι παρών στη σέντρα να επιβιβάζεσαι στο μετρό! Η κίνηση στην Μόσχα των 12 εκατομμυρίων κατοίκων είναι γενικά για... γερά νεύρα, ειδικά τις ώρες αιχμής, και φαίνεται πως οι άνθρωποι του ρωσικού συλλόγου δεν είχαν προνοήσει ώστε το πούλμαν να αναχωρήσει από το ξενοδοχείο,

όπου είχε καταλύσει η αποστολή εν όψει της αναμέτρησης με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας νωρίτερα.

Η ώρα περνούσε και το λεωφορείο παρέμενε «κολλημένο» στην κίνηση, όταν πια αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι της Λοκομοτίν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι στην ώρα τους στο γήπεδο για προθέρμανση. Έτσι, το πούλμαν έκανε στάση στον κοντινότερο σταθμό του μετρό, οι ποδοσφαιριστές κατέβηκαν, έβγαλαν εισιτήρια και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο γήπεδο λίγο πριν από τη σέντρα. Η ταλαιπωρία είχε, μάλλον, επιπτώσεις και στο τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν 4-2 από τους Πορτογάλους.

Η Λοκομοτίβ, βέβαια, διατηρεί ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση και όλα θα κριθούν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων κόντρα στη Σκεντέρμπεου από την Αλβανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα