Ο πιο φτωχός ποδοσφαιριστής στην Κύπρο; (pics)

Εν έτη 2017 στην ποδοσφαιρική Κύπρο συμβαίνουν πολλά που ο καθένας φίλαθλος μπορεί να τα προσδιορίσει με το οποιοδήποτε επίθετο. Μεταξύ αυτών που συμβαίνουν είναι και οι απολαβές ποδοσφαιριστών. Δείτε και φωτογραφίες από το συμβόλαιο του!

Άλλοι αμείβονται πλουσιοπάροχα και άλλοι λαμβάνουν χρήματα ούτε για τα βασικά της καθημερινότητας τους. Στις μικρές κατηγορίες του κυπριακού ποδοσφαίρου μας οι απολαβές των ποδοσφαιριστών σαφώς δεν συγκρίνονται με αυτές των ποδοσφαιριστών της Α` κατηγορίας. Λογικό είναι

αυτό. Όμως τι χαρακτηρισμό θα δίνατε αν διαβάζατε ότι ποδοσφαιριστής μικρότερης κατηγορίας αμειβόταν με 100 ευρώ τον μήνα; Τραγικό; Αστείο;

Ναι, υπάρχει ξένος ποδοσφαιριστής που το συμβόλαιο του είναι ακόμα σε ισχύ (λήγει στις 30/8/2017) λαμβάνοντας ως μηνιαίο ακαθάριστο μισθό 108 ευρώ. Ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη στο όλο θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο από τις 29/8/2016 ως τις 30/8/2017 αλλά η περίοδος πληρωμής του ήταν για το διάστημα από τις 30/9/2017 ως τις 30/4/2017. Με απλά λόγια για έναν χρόνο συμβόλαιο για επτά μήνες. Συμβόλαιο το οποίο κατατέθηκε και στην ΚΟΠ.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι υπάρχουν διπλά συμβόλαια. Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή το ελέγξαμε και δεν έχει δεύτερο. Είναι τελικά ο πιο χαμηλόμισθος ποδοσφαιριστής στην Κύπρο; Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις και είναι πιθανόν να επανέλθουμε.

Υ.Γ: Για ευνόητους λόγους έχουμε αποκρύψει τα στοιχεία του ποδοσφαιριστής και της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα