"Θα προσλάβουμε τιμ μάνατζερ" (ηχητικό)

Για τη νέα ημέρα που ξημέρωσε στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και το τι γίνεται με τον προπονητή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Γιώργος Καζαμίας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καζαμία στο Ράδιο Πρώτο:

"Χθες είχαμε τις δύο συνελεύσεις την έκτακτη και την τακτική-εκλογική. Το μόνο που έγινε μετά είναι η συνεδρία. Αύριο υπό την προεδρία του κ. Θουκυδίδη θα έχουμε νέα συνεδρία για να καταρτιστεί σε σώμα.

Ο κόσμος έχει να περιμένει την πρόσληψη του νέου προπονητή αρχικά και δεύτερο όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ο νέος προπονητής θα πλαισιώνεται από την εφορία ποδοσφαίρου της ομάδας. Δεν αναφερόμαστε σε ζητήματα τεχνικής φύσης, δεν μπλεκόμαστε στα πόδια του. Σκοπός και στόχος είναι να προσλάβουμε τιμ μάνατζερ κάτι που έκαναν μέχρι χθες οι Μελεμενής και Γιώργος Κωνσταντίνου μέχρι πρόσφατα.

Μιλήσαμε και με Λιάσο Λουκά και με Πουρσαιτίδη και με Σίμο Ταραπουλούζη. Αύριο θα δοθεί το πράσινο φως στην ομάδα προγραμματισμού ούτως ώστε να επιφέρει συμφωνία με έναν από τους τρεις και να την παρουσιάσει στο ΔΣ, όπου θα ακολουθήσει η επικύρωση της. Καταλήγουμε μέχρι το Σαββατοκύριακο".

Keywords
Τυχαία Θέματα