Θ. Αντωνίου: "Θα κάνουμε 5 μεταγραφικές κινήσεις" (Ηχητικό)

Για τα θέματα που αφορούν την ΑΕΛ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Θεόδωρος Αντωνίου. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ξεκινούν νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τις κινήσεις που θα γίνουν καθώς επίσης και για τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης που είχαν οι παίκτες της ΑΕΛ

ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας: «Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό ήταν που ξεκαθάρισε σχετικά νωρίς η 4η θέση αφού δώσαμε χρόνο στους παίκτες μας να πάρουν ανάσες ξεκούρασης αφού έφυγαν νωρίτερα για διακοπές. Η χαρά της Ευρώπης έχει αυτό το αντίτιμο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ενόψει της νέας χρονιάς».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα για το γεγονός ότι αρχίζουν από πολύ νωρίς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Δεν θα διαφωνήσω ότι δεν υπάρχει πίεση. Υπάρχει αρκετή αλλά όταν έχεις προνοήσει και έχεις κάνει τις κινήσεις προηγουμένως τότε δεν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εδώ και αρκετό καιρό έγιναν οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν ώστε να είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή ο κόσμος αφού απομένουν κάποια διαδικαστικά για να ανακοινώνουμε τις νέες προσθήκες».

Για την ονοματολογία που έχει αναπτυχθεί είπε: «Δεν μπορώ να κάνω κανένα όνομα όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν. Κάποιες φορές δημιουργούνται κάποια προβλήματα γι’ αυτό και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν απάντησε: «Κρατήσαμε τον βασικό κορμό, Μπλάνκο, Γεωργίαδης και Πίτι αποχώρησαν, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως ο Ρόμο και Φορτούνα που τους θέλαμε στην ομάδα αλλά δεν τα καταφέραμε αλλά έχουμε κάνει τις κινήσεις μας ώστε να καλύψουμε τα κενά με άλλους παίκτες Οι φίλοι της ΑΕΛ να περιμένουν τουλάχιστον άλλες 5 κινήσεις».

Τέλος αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας: «Είμαστε στο ξεκίνημα. Δώσαμε κίνητρα στον κόσμο με 15 % μέχρι ο τέλος Ιουνίου και θέλουμε τουλάχιστον 2000 διαρκείας όπως είχαμε και φέτος. Είναι ένας καλός αριθμός και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σταθερότητα σ’ αυτά τα νούμερα. Εάν τα καταφέρουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα εάν είχαμε δικό μας γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα